onsdag den 28. november 2012

Gulerodsbukser

Jeg strikker gulerodsbukser... altså gulerodsbukser i den forstand, at der er gulerødder på. Og ikke bukser der poser foroven og er smalle nede ved anklerne.



Jeg hønsestrikker i dejlig blød alpaca, og har endnu ikke besluttet mig for næste motiv, måske biler, både eller et pindsvin.
Bukserne er til den lille fyr herhjemme på 7 måneder. De kommer helt sikkert til at varme de små babyben godt her til vinter.

søndag den 25. november 2012

Sengetøj med nisser

Helt inde bagved på hylden, helt der inde, hvor der ikke er mange der kigger, der fandt jeg et stykke guld!


Jeg fandt det her underskønne og meste fantasktiske babysengetøj. Jeg er helt solgt. Motivet med nisser og paddehatte er festeligt og den orange baggrundsfarve et noget af det fineste.
Sættet består af et babydynebetræk og 2 pudebetræk. Sættet er straks røget ind på top 3 over fine babysengesæt her i huset - glæder mig til det er vasket og bliver taget i brug.

onsdag den 21. november 2012

Man skal jo starte et sted..

...og jeg er lige startet på et ny strikkeprojekt. Jeg bliver ved med at vende tilbage til hønsestrik, fordi jeg ikke kan lade være. Og denne gang, skal jeg strikke et par festlige babybukser i hønsestrik.



Jeg plejer ikke at planlægge mit hønsestrik, men den her gang, har jeg forsøgt at tegne en skitse af bukserne og sat farve på, for at at finde frem til hvilke mønstre jeg vil stikke og hvilke farvekombinationer jeg vil bruge. Jeg tvivler dog på, at jeg kommer til at strikke efter en af de 2 tegninger, men de har hjulpet mig med, at finde frem til hvilke motiver og mønstre jeg skal have med i strikketøjet. 2 nye mønstre jeg helt sikkert skal prøve af denne gang er, et lille egern jeg har designet og en række med sunde gulerødder. Modtageren af bukserne elsker nemlig gulerodsmos.

mandag den 19. november 2012

Hjemmestrikkede sokker

Det er absolut nødvendigt med hjemmestrikkede sokker til en lille baby i de kolde måneder.
Det er heldigvis sådan, at der i den lokale genbrug sidder damer og strikker, så man kan købe hjemmestrikkede strømper til fornuftige priser. Damerne er frivillige, så alle pengene fra salget går til gode formål.
Jeg har købt et bare dejlig tykke og nystrikkede strømper i grøn og grå. De er selvfølgelig strikket i varm uld.


 
Så kan lille Jens få holdt sine små fødder varme.

Måske er du også heldig at have en genbrugsbutik med nye hjemmestrikkede varer?!

torsdag den 15. november 2012

Drengecardigan

Der har jo været temmelig stille på bloggen på grund af en spist internetledning, det er heldigvis ordnet, så jeg er tilbage ved tasterne ved fuld styrke. Håber den lille mus har fundet et varmt sted at overvintre, langt væk fra diverse ledninger.

Imens internettet var nede har fået endnu et strikkeprojekt gjort færdig. Denne gang er det en cardigan til lille Jens på 6 måneder.
Han har indtil nu brugt den brune uldcardigan, som jeg strikkede til ham før han blev født, men den er altså blevet alt alt for lille til den hurtigt voksende dreng. Så tiden  var virkelig inde til at få sat en ny cardigan/jakke på pindene.
Jeg har for første gang kastet mig ud i en cardigan med raglan, og det er bestemt ikke sidste gang. Der er godt nok lidt mærketråde der skal holdes styr på, men det var slet ikke så svært som jeg havde troet.

Opskriften var gratis og den har jeg fundet hos Garnstudio lige her. Jeg har for første gang også strikket trøjen op i helt det samme garn, som de har brugt i opskriften. Garnet har jeg bestilt på nettet, og jeg må indrømme, at jeg nok havde valgt en ensfarvet, hvis jeg havde set garnet i virkeligheden først, for jeg kan nemlig ikke helt forlige mig med, at fx ærmerne ikke er ens.
Cardiganen har fået gule knapper, det har min datter på 5 år bestemt, hun elsker nemlig at være med, når jeg laver kreative ting. Lille Jens er meget tilfreds med valget, og blev helt skeløjet, da han første gang fik trøjen på, fordi han lige skulle se hvad det var for noget gult der lyste op.


fredag den 9. november 2012

Et lille broderi-kit

I Tiger fandt jeg idag noget jeg har kigget efter i et stykke tid, nemlig et broderikit, som min datter på 5 år kan sidde og nørkle med. Hun elsker alt krea-arbejde og vi laver tit ting sammen, så jeg er altid på udkig efter ting til hende, så hun fortsat får udviklet sin lyst til alt det kreative.


 

Broderi-kittet består af 4 papkort med fortrykte huller og glade motiver, garn og 2 nåle af plastik. Sættet koster 20kr, så der kan de fleste være med.


Min datter syr i skrivende stund løs på et motiv af eb kat. Hun er så stolt af selv at kunne sy. Og jeg er stolt fordi, min pige på 5 år allerede mestre bagsting.


Så står du lige og mangler en lille gave til din krealystne søn eller datter i enten jule-, advents- eller kalendergave, så kan sættet varmt anbefales.



onsdag den 7. november 2012

Ib Antoni vol. 2

Min lille samling består nu af 4 Ib Antoni platter. Jeg har hidtil kun haft 3, men nu ejer jeg også en blå med fisk.

 

Platten har jeg fået, det er jo herligt, når andre er på loppejagt og de tænker på en, fordi de ved man samler på en særlig ting.


Den blå fiskeplatte (altså en platte på væggen og ikke sådan en man kan få på restaurant) hænger nu sammen med de 3 andre og pryder min stue.

fredag den 2. november 2012

Der er en lille mus

...i mit hus! Og den har spist min internetopkobling, så derfor er der lidt stille på bloggen.
Min internetudbyder er sååå langsom om at rykke ud, så jeg venter utålmodigt på at få min hurtige forbindelse igen.
Jeg vender snart tilbage med fine indlæg på bloggen.
Imens er du meget velkomme til at læse nogen af mine gamle indlæg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...