tirsdag den 23. april 2013

Endelig kom foråret og anemonerne

Foråret har ladet vente på sig, med nu lader det til, at det er her for at bliver. Jeg nyder at vi kan være mere ud, og at solen sender varme stråler ned i haven og på terrassen, så jeg kan sidde og nyder varmen og blomsterne det er sprunget ud.


Langs min ene terrasse har jeg sat stedmoderblomster i krukker, og det ser så fint ud, sammen med hyacinterne som springer ud i bedet bagved.


Igår var jeg sammen med hele familien ud af gå en aftentur, og på vejen fandt vi under nogen træer, den fineste dækkede jordbund, helt fyldt med anemoner, se så er det forår i Danmark!
Min datter sørgede for, at der kom en lille buket med hjem, som nu spreder forår i stuen.

Glædelig forår!

lørdag den 13. april 2013

Sort Lotus




Min veninde har fået fingre i den skønneste sorte Lotus kande. Jeg har ikke set Lotus i sort før, men det er virkelig fint, grafisk og retro på samme tid.



God weekend derude!

onsdag den 10. april 2013

Om at købe garn i genbrug og lidt om Dronning Ingrid

I min lokale genbrugsbutik har de poser med blandet garn. Der er stor forskel på posernes indhold og pris. Poserne er ofte dannet, så de har samme farvenuancer. Og da poserne er forsvarligt forseglet, er det ikke muligt at mærke de forskellige kvaliteter. I dag da jeg kiggede bunken af poser igennem, fandt jeg en stor pose med brune garner. Midt i mængden af rester, kunne jeg se et nyt bundt af Isager Tvinni-garn, så posen måtte med hjem.


Da jeg kom hjem, viste det sig, at der var hele 5 bundter Isager, dog var ikke alle hele, med 2 er helt nye og 3 er halvt brugte. Synes virkelig det er et fint garnkup.


I posen gemte der sig desuden også 2 bundet uspundet uldgarn fra Håndarbejdets Fremme. Jeg er kommet frem til, at det må have ligge meget længe hjemme i nogens skab, for det er fremstillet under Dronning Ingrids protektion.


Håber ikke at garnet kommer til at ligge lige så længe i mit skab. Men hvad det skal bruges til ved jeg ikke endnu? Måske er det sådan noget garn man skal bruge hvis man skal valke?

fredag den 5. april 2013

3 stribede pandaer er flyttet ind






Der er kommet flere medlemmer til vores lille samling af bObles dyr. Det er virkelig gået op for mig, hvor genialt legetøjet er til børn i alle aldre.
Sidst indkøbt er en multistribet serie af runde 'skamler' som bObles har lavet i samarbejde med WWF.




Skamlerne findes i 3 højder og hver størrelse repræsenterer et kontinent. Den lille er Arktis, den mellem er Afrika og den store er Asien. De har alle forskellige farvekombinationer. Mit retrohjerte er særlig forelsket i Afrika, som har fine jordfarver sammensat med grøn.




Siden vi har fået de nye bObles er der blevet stablet, trillet, hoppet, hygget og tumlet til den store guldmedalje.
Min søn på snart 8 år synes det er sjovt at sætte alle 3 skamler ovenpå hinanden og så sidde og læse i Anders And på toppen.




Min datter på 5 år laver forhindringsbaner med alle vores bObles, som både voksne og børn skal klare på tid.




Min lille dreng på 11 måneder stiller sig op af tumledyrene eller kravler over dem. Så alle har virkelig glæde af dem.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...