fredag den 29. juni 2012

Primula på dåse

Jeg har erhvervet mig to nye skønne retro dåser. De har tilhørt en meget sød gammel dame, som desværre ikke er her længere. Men det gør dem bestemt bare finere i mine øjne.


Dåsen til venstre er blandt andet udsmykket med primula, så det kan jo ikke passe bedre.

Det store spørgsmål et bare, hvad jeg mon skal putte i disse herligheder? Jeg tror måske nogen af mine andre dåser må tage en pause fra hylden og så må de to nye komme op i stedet for.

søndag den 24. juni 2012

Ny solseng der gør glad

Jeg er så heldig, at være gift med en mand, som er lige så glad for retromøbler som jeg er.
For nogle uger siden kom han hjem med den skønneste solseng til mig. Mere retro findes de vist ikke.


Standen er så fin, at jeg er i tvivl om den nogen sinde har været brugt.
Når solen titter frem, står den og pryder min terasse og spreder godt humør med sine store blomster. Sikke et kup!

lørdag den 23. juni 2012

Det hele går lidt langsomt

Der er ikke meget aktivitet på bloggen i disse dage, men bloggen er ikke glemt! Bare lidt forsømt, men jeg vender stærkt tilbage snart.
Barselsdagene flyver bare afsted, så der er ikke tid til så meget andet end det vigtige i livet, nemlig at være mor i 3. Der udover går tiden med en masse kaffedrikning sammen med andre mødre og deres skønne babyer. Desuden bruger vi så meget tid så muligt i haven, når solen titter frem igang imellem.

Skønne blomster fra haven.

God Sankt Hans til alle derude!

tirsdag den 19. juni 2012

Nyt strikkeprojekt på trapperne

Denne gang strikker jeg en vest i det skønneste alpaka fra BC garn. Efter at have strikket en masse brunt, blev jeg fristet af den flotteste blå farve, den er nærmest petroleumsfarvet.


torsdag den 14. juni 2012

Køkkenkakkel

Mit køkken har fået sin første kakkel og det er en festlig en af slagsen. Jeg bliver ihvertfald helt glad af at se på de farverige fugle.



Pip!

torsdag den 7. juni 2012

En hue fra Peru

Der er koldt i Perus bjerge, derfor bliver der strikket mange fine og lune ting. Det er juni i Danmark, og det er koldt. Derfor er jeg gået i gang med at strikke en Peru-inspireret babyhue, med en lille top og øreklapper. Jeg strikker den stor nok til, at baby også kan bruge den til efteråret, for hvem ved? Måske kommer solen snart frem, så huen kan lægges væk.



tirsdag den 5. juni 2012

Smørblomster

Lige bagved min baghave ligger der det skønneste grønne område, hvor der lige nu, er masser af højt græs fyldt med smørblomster.


Sammen med alle mine børn, har jeg plukket en skøn buket af glade og gule smørblomster. Den pryder nu i stuen.

 

fredag den 1. juni 2012

Opråb!

Jeg er vild med blød strækfrotté! Jeg synes der bliver lavet alt for lidt nyt børnetøj i dette skønne bløde materiale. Det er lige som om, at velour de sidste mange år har siddet tungt på tronen når det gælder bløde stoffer.
Jeg har ofte søgt efter strækfrotté i både fysiske og i internetbutikker, men det er næsten umuligt at opstøve. Almindelig håndklædefrotté er nemt at få fat i, men der dur ikke til et par bløde babybukser.

Der var en gang, hvor frotté var et yndet materiale. Og man kan være heldig at finde fint frottétøj i genbrugsbutikker. Jeg har været så heldig at finde denne skønne røde sommerdragt, som er af mærket Irma.



Dragten har hvide tittekanter og en lille nysgerrig frottémus på brystet.



Lad dette være et lille opråb til stofbutikker, stofproducenter og børnetøjsfirmaer om, at få noget mere skøn og retro strækfrotté ind i sortimentet!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...