lørdag den 29. oktober 2011

Amaryllis skal der til

Jeg har købt en Amaryllis. Elsker at se dem springe ud, og at se de fire blomster kigge mod verdenshjørnerne.




Blomsten står i min farmors gamle Kahler urtepotteskjuler. Dem har jeg heldigvis arvet flere af.

torsdag den 27. oktober 2011

Strik til stumpen

I dag har jeg fået 2 nye bøger af min mand. De er købt for 10kr på det lokale bibliotek, og hvilken fin sag der er imellem de 2 bøger. Nemlig 'Strik til Stumpen'



Her er de 2 nye bøger. Strikkebogen er klart den bedste, den er fyldt med fine billeder og masser af ideer til strik til baby.



En af de fine illustrationer i bogen. Det er lige til at blive i godt humør af.



Og til en hønsestrikker som mig, er det jo skønt med inspiration til strikmønstre.

fredag den 14. oktober 2011

Efterårsferie

Bloggen holder efterårsferie, men jeg vender stærkt tilbage om en uge - eller mindre.



mandag den 10. oktober 2011

Coastere

Jeg har en lille samling af coastere. Jeg har flere coastere end hvad jeg nogen sinde får brug for, men så er der lidt at skifte mellem. Det er var ikke planen at jeg skulle have en hel samling, men gennem årene er det blevet til en fin lille samling.
Her er nogen af mine fineste eksemplarer.


Stakken hvor den gule coaster er øverst, er alle forskellige farver og med en lille blomst i midten.
De firkantede har alle forskellige postkortmotiver fra Gran Canaria engang i 70'erne, dem bliver jeg altid i godt humør af.



Og så er der drinkscoasterne, hvor der er forskellige drinks. Jeg har 2 sæt, så 12 coastere i alt og en matchende bakke. Alle 3 ting er fundet vidt forskellige steder, jeg synes det er fantastisk, når man finder brugte ting det passer sammen.


Synes man drinken på coasteren ser lækker ud, skal man blot vende den om, og vupti! Så har man opskriften. Det er da praktisk og godt tænkt.


Den fine matchende bakke med hane, drink og opskrifter.

torsdag den 6. oktober 2011

Svampe i flok

I dag var jeg i Tiger-butikken, og her havde de det fineste svampeudvalg. Der var små og store lysestager, salt og pebersæt, lyskæder og meget mere.



Jeg snuppede lige et hurtigt billede af det fine svampeudvalg.

Jeg endte med at plukke en enkelt stor svamp, nemlig en spare-svamp i porcelæn.



Den er rigtig fin, og jeg har tænkt mig, at min datter skal have glæde af den, så hun har et sted at opbevare alle sine småpenge.



Spare-svampen kostede i øvrigt kun 20kr. Så hvis du er vild med svampe, så er det bare afsted til din lokale Tiger, hvor svampesæsonen er på sit højeste.

tirsdag den 4. oktober 2011

Christel

Jeg har fået dette skønne billede af min mand i gave. Det er et genoptryk af et Christel billede. Christel som enhver teenagepige havde et billede af på sit værelse i 60'erne.
Godt nok er det et genoptryk, men det er et af de bedste af slagsen, den er trykt på tykt papir og er virkelig flot lavet - jeg er vild med det.




søndag den 2. oktober 2011

Provinssommer

I dag har det stået på total søndagsafslapning. Vi har været på legepladsen med børnene og nogle venner, og vejret har jo bare være det skønneste. Ellers har der været tid til huslige sysler og retning af stile.
På legepladsen mødte jeg ham her, og var nødt til at snuppe et billede af ham.



Hønsestrikket vest

Endnu en hønsestrikket vest er blevet færdig. Denne gang en drengevest eller unisex om man vil.


Vesten er med rensdyr, fugle og små hoveder. Bundfarven er karry, jeg elsker karrygul, den er så dejlig varm og man bliver glad af at se på den - og så går den med de fleste andre farver.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...